Allmän information om resor

Ut och åk tillsammans!

Det gemensamma intresset i HOG är kretsar förstås kring Harley Davidson och då blir ju det stora fokusområdet att åka Harley tillsammans när det finns möjlighet.

I klubben finns för närvarande tre Road Captains valda, som ansvarar för att hålla ihop det gemensamma reseprogrammet. Låt dock inte detta hindra er andra att kalla ihop resor eller komma med reseförslag om ni vill, det uppskattas av alla i klubben.

 

Vår- och höstresa

Vi gör två gemensamma längre resor om året, en på våren och en på hösten.

Vårresan brukar infalla Kristi Himmelfärdshelgen, med övernattning på vandrarhem tre nätter. Vanligen blir det ca 100 mils körning denna helg, inräknat två dagsturer vid resmålet, det brukar också bli gemensam grillkväll, en kväll på restaurang och en del kul lekar.

Höstresan har genomförts i mitten/slutet av september med en övernattning, och resmålet hamnar vanligen inom en 20 milsradie från Trollhättan.

 

Onsdagskörning

Utöver de två resorna har vi gemensam samling under åksäsongen på Onsdagar med avfärd ca kl 18 från Bike. Då blir det körning till något lämpligt ställe där det går att få en kopp kaffe. Vi försöker få ut information om Onsdagens resmål via sms några dagar i förväg. Kommer det inget sms finns det troligen några åkare på plats vid Bike ändå på Onsdagskvällen, som kör en gemensam tur kl 18.

 

Lördagar & söndagar

Det är ju inte sällsynt att  det är gôtt att ta en tur när vädret tillåter. Ibland lyckas vi få till turer på lediga dagar, vanligen skickar vi ut information via sms några dagar i förväg. Är det så att du skall ut och köra och vill ha sällskap, meddela informationscentralen nedan så skickar vi ett sms.

 

Träffar

För HD-åkare finns det ett oändligt utbud av träffar att åka på under säsongen, med resmål över hela världen. Styrelsen brukar samla ihop en träfflista inför säsongen, och det är vanligen en del av klubbens medlemmar som åker gemensamt till större träffar.

I Sverige har vi t ex HDCS Internationella träff.

 

Kommunikation

Sätt vi har att kommunicera ut reseinformation är via hemsidan, via mejl, samt via sms som skickas ut från vår HOGphone.

Vill du få ut ett meddelande med SMS inom HOG TTC om du t ex planerar en åktur och vill ha sällskap, kontakta den som är Head Road Captain, tala om vad det skall stå meddelandet, så fixar vi detta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>